• Kjellerup Skole
  • kjellerupskole@silkeborg.dk

Kjellerup Skole

• Evan Thorhauge den 24-04-2015
    Gratis frugt til alle elever.
    Fra på mandag og frem til sommerferien vil der være gratis frugt til alle elever på skolen. Det er Midt Frugt der via EU midler og forskellige sponsorater har fået mulighed for at tilbyde nogle skoler den gratis frugt. Vi var heldigvis en af de første skoler de spurgte og vi slog til med det samme.
    Per Horvath den 24-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj
    I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    Lillian Kristensen den 10-04-2015
    Ansøgning om buskort til skoleåret 2015/2016 skal foretages via Silkeborg Kommunes hjemmeside, selvbetjening. Husk at uploade et billede i forbindelse med ny bestillinger. Ansøgningsfristen er 30. april 2015. Der kan stadig bestilles efter denne frist, men der vil så ikke være garanti for at buskortet kan nå at blive lavet før skolestart.
    Alle buskort bliver sendt til skolen, som udleverer kortene den første skoledag. Første skoledag kan befordringsberettigede elever køre gratis. Elever, der tidligere har haft buskort, skal medbringe og fremvise det for at kunne køre gratis. Elever, der ikke tidligere har haft buskort skal købe billet. Det samme gælder for elever, hvis gamle buskort er blevet væk i løbet af sommerferien.