Billedet på sidehoved
 • Kjellerup Skole
 • Tinghusvej 16, 8620 Kjellerup
 • 89702420
 • kjellerupskole@silkeborg.dk
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Kjellerup Skole

Billeder er fra "De Olympiske Lege"

 • ikon
  Lillian Kristensen den 22-06-2016

  Danmarks Største Vejfest for folkeskolerne - Åbningen af motorvejsstrækningen Funder-Hårup den 11. september 2016 fejres under overskriften “Danmarks Største Vejfest”. Den nye motorvejsstrækning forventes at få en stor og positiv betydning for Silkeborg by og for byens borgere. Derfor inviteres alle skoler i Silkeborg Kommune til at tage del i fejringen ved at deltage i en række aktiviteter og events rettet mod folkeskoleelever i dagene 7.-9. september 2016. Vi opfordrer alle skoler til at tage del i aktiviteterne – enten som deltagere eller som tilskuere. Vi håber på en stor opbakning, så eleverne også oplever at være en del af ”Danmarks Største Vejfest”! Læs om de forskellige aktiviteter og få oplysninger om tilmelding i aktivitetsoversigten

 • ikon
  Lillian Kristensen den 16-06-2016
  Fremlysning: Vi har på kontoret fået indleveret en blå gå-/løbecykel - med gult på hjulene. Den er af mærket Happy Rider. Hvem savner mon den..?
 • ikon
  Lillian Kristensen den 07-06-2016
  Vigtig meddelelse:  Lukning af Sønderalle fra mandag d. 13/6.  Det er blevet tid for kloakarbejde på Sønderalle. Gaden er åben for gående trafik men da det er store maskiner, der arbejdes med anbefaler vi, efter aftale med entreprenøren, at børnene benytter en anden skolevej. Eventuelt af Bakkevænget. Der vil så længe, der arbejdes her ikke være Skolepatrulje. Det er af sikkerhedsmæssige årsager for vores skolepatruljer.  Perioden er fra mandag i uge 24 til ca. fredag uge 33.