Billedet på sidehoved
 • Kjellerup Skole
 • Tinghusvej 16, 8620 Kjellerup
 • 89702420
 • kjellerupskole@silkeborg.dk
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Kjellerup Skole

Transithallen

På billederne kan I få et indtryk af et af skolens valgfagsholds arbejde. Skoletorvet blev indrettet som transithallen i en lufthavn. Eleverne havde så til opgave, at skabe passende lydbilleder med aviser, koste, kopper, snorken og sang. Det vagte stor begejstring og opsigt på skolen! 

Se klip fra deres optræden her

 • ikon
  Hans Lajgaard den 16-02-2017
  FRITIDSDELEN:
  PASNING I FERIEPERIODERNE FORÅR/SOMMER 2017
   
 • ikon
  Erik Raaby Pedersen den 06-02-2017
  Kære forældre og personale ved Kjellerup Skole

  Der er nu lavet fodgængerovergang på Søndergade og opsat lys ved disse. Det betyder at skolepatruljen vil være på plads igen fra efter vinterferien. Der vil fortsat være Skolepatrulje ved Søndergade/Skolegade og ved Søndergade/Sdr. Alle/Sandgårdsvej. Skolepatruljen vil være på plads fra kl. 08.00 og indtil kl. 08.12 cirka. Hjælp os alle med at passe på Skolepatruljen som gør et stykke friviliigt arbejde for at sikre deres kammerater en sikker skolevej.

  Men ledningsarbejdet der har været i gang i byen igennem længere tid er rykket tættere på skolen. Som det fremgår af vedhæftede brev fra Envidan, der udfører ledningsarbejdet i byen begynder man i uge 7 at arbejde på Skolegade. Det får stor betydning for tilkørselsforholdene til skolen. Det kan der læses nærmere om i brevet.