• Kjellerup Skole
  • [email protected]

Kjellerup Skole

Fusions Facebook

Følg med i nyheder og informationer i forbindelse med fusionen.

Facebook: https://www.facebook.com/fusionKSV/?fref=ts

Sidste skoledag

Billederne fra 9. årgangs sidste skoledag. De kastede masser af karameller ud blandt de øvrige elever og de lavede rigtig god underholdning i hallen for hele skolen. I frikvarteret hyggede de lidt yngre elever sig med sjove aktiviteter.

Lillian Kristensen den 19-06-2017

Kom med til indvielsen af Danmarks største fosforvådområde 23. juni

Fredag den 23. juni kl. 15.30 bliver Danmarks største fosforvådområde indviet på det prægtige Vinderslevholm Gods – og du kan komme med på første række. Projektet skal begrænse fosformængden, der strømmer ud i Hinge Sø. Fosfor giver anledning til alger, som kan påvirke søens planter og dyr. Derfor er 2 vandløb i området blevet genslynget og vandløbsbunden hævet, så fosforen ender på engene i stedet for i søen. Indvielsen af det nye vådområde byder på taler af bl.a. miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen og Silkeborg kommunes borgmester Steen Vindum. Og så vil der være rig mulighed for at nyde godsets naturskønne omgivelser.