• Kjellerup Skole

Kjellerup Skole

• Evan Thorhauge den 20-10-2014
    Laserpenne og laserlys
    Laserpenne er blevet populære, og vi har elever, der har haft laserpenne med, der reelt har udgjort en risiko for øjenskader, og som kan genere andre på meget lang afstand.
    Der er selvfølgelig stor forskel på laserpennenes lysstyrke, men det er ikke muligt for os at kontrollere de enkelte pennes styrke.
    Derfor er det ikke tilladt at tage nogen form for laserpen eller laserlys med i skole, medmindre det er efter aftale med en lærer.
    Evan Thorhauge

Lillian Kristensen den 09-10-2014
    Vi nærmer os nu indskrivningen til 0. Klasse i  skoleåret 2015/2016. Forældre til disse kommende elever skal være særligt opmærksomme på, at indskrivningsbrevene kommer i den digitale postkasse i starten af december 2014. Nærmere info kan læses i vedhæftede folder.