• Kjellerup Skole
  • [email protected]

Kjellerup Skole

Transithallen

På billederne kan I få et indtryk af et af skolens valgfagsholds arbejde. Skoletorvet blev indrettet som transithallen i en lufthavn. Eleverne havde så til opgave, at skabe passende lydbilleder med aviser, koste, kopper, snorken og sang. Det vagte stor begejstring og opsigt på skolen!

Se klip fra deres optræden her

Erik Raaby Pedersen den 16-03-2017
    Cyklister fra stien ved Sandgårdsparken skal køre ad stien på sportspladsen
    Kære forældre
    Ledningsarbejdet på Skolevej og Skolevangen er meget tæt på skolen lige nu. Vi skal derfor have de elever, der kommer cyklende syd fra og til skolen om morgenen, til at cykle til venstre efter stien ved Sandgårdsparken og køre af den asfalterede sti langs boldbanen.  De skal parkere deres cykler i de gamle cykelstativer ved gavlen af A-fløjen. Der vil være opsat skilte ved enden af stien, og vi vil forsøge at få Skolepatruljen til at være her om morgenen. Skolepatruljen vil være her indtil cyklisterne naturligt kører af stien ved sportspladsen.
    Ændringen vil være gældende så længe, der arbejdes på Skolevangen.
    Lillian Kristensen den 28-02-2017
    Skolebuskort: Hvert år skal man søge om fornyet skolebuskort.

Der er frist for ansøgninger til skoleåret 2017/18 den 30. april 2017.

Man kan godt ansøge efter denne frist, men så kan det ikke garanteres, at buskortet er klar til udlevering første skoledag.

Send derfor ansøgningen afsted så hurtigt som muligt.

Lillian Kristensen den 27-02-2017
    Seneste nyt fra fusionsbestyrelsen kan læses i vedhæftede brev.