• Kjellerup Skole
  • kjellerupskole@silkeborg.dk

Kjellerup Skole

Lillian Kristensen den 15-04-2016

Første skoledag efter sommerferien kan befordringsberettigede elever køre gratis til skole, hvor kortet for skoleår 2016/2017 udleveres.  Skolekortet fra Skoleår 2015/2016 skal medbringes og fremvises for at kunne køre gratis.

Elever der ikke tidligere har haft Skolekort skal købe billet.

Elever hvis kort er blevet væk i sommerferien skal købe billet.

OBS på at ansøgningsfrist for buskort er 30.4. - hvis man vil være sikker på, at kortet er klar til 1. skoledag.

Lillian Kristensen den 15-03-2016
    Ansøgning om buskort til skoleåret 2016/2017 skal foretages via Silkeborg Kommunes hjemmeside, selvbetjening. Ansøgningsfristen er 30. april 2016. Der kan stadig bestilles efter denne frist, men der vil så ikke være garanti for, at buskortet kan nå at blive lavet før skolestart.
    Ansøgningen skal – som sidste år – sendes via kommunens hjemmeside: ”Selvbetjening – søg om skolebuskort”. På hjemmesiden kan man også læse nærmere om reglerne for fri befordring. http://silkeborgkommune.dk/Borger/Boern-skole-og-familie/Skoler-SFO-og-klub/Skoleveje-og-buskort

Billederne er taget ved forårsfesten og ved mellemtrinnets skolefest.De kan også ses i en lidt bedre kvalitet under punktet Medier - foto.