Fritidstilbuddet på Kjellerup Skole.

Fritidstilbuddet på Kjellerup Skole henvender sig til børn fra 0. – 6. klasse.

Tilbuddet er delt i to afdelinger:

SFO’en: 0.-2. årgang.

Fritidsklubben : 3.-6. årgang.

Åbningstiderne er:

0.-3. årgang:

Mandag til torsdag:  6.30-17.00

Fredag: 6.30-16.00

4.-6. årgang:

Mandag til torsdag: Efter skoletid - kl.17.00

Fredag: Efter skoletid - kl.16.00

Klubben har åbent tirsdag og onsdag aften for 4., 5. og 6. årgang til kl. 19.00

I fritidstilbuddet vil der være nærværende voksne der i samvær med børnene skaber, et udviklende miljø hvor der er fokus på følgende:

-         At børnene har en aktiv og tryg fritid.

-         Fællesskaber og socialt samvær med jævnaldrende.

-         At børnene lærer at tage ansvar for sig selv og for de aktiviteter som her er.

-         At børnene bliver udfordret

-         At være skabende i forhold til at have et tilbud der henvender sig til alles interesser.

SFO’en:

I SFOen er der mandag til torsdag planlagte idræts / bevægelsesaktiviteter.

Her kan nævnes Håndbold, svømning, leg i dalen osv. En stor del af de planlagte aktiviteter sker i samarbejde med lokale idrætsforeninger.

Herudover vil der løbende blive planlagt kreative aktiviteter og andet som fanger børnene.

En stor del af tiden i SFO’en benytter børnene til leg, hvor den pædagogiske rolle er at skabe rummet for disse…

Som forælder til et barn i SFO’en kan du søge info om nuværende aktiviteter i ugeplanerne på forælderintra.

Fritidsklubben:

I fritidsklubben bliver der planlagt en måneds planlagte aktiviteter ad gangen.

Det kan være stævner i alt lige fra Høvdingebold til FIFA turneringer på Playstation.

Da vi er så heldige at have hallen som en del af klubben, er der dagligt gang i aktiviteter, hvor børnene er aktive.

Aktiviteterne er i klubben tilbud.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at arrangere aktiviteter der tager udgangspunkt i børnenes interesser for herigennem at motivere dem til en aktiv fritid.

I fritidsklubben er det muligt at være på nettet som man har lyst. I fritidsklubben kan man lære at begå sig ansvarligt på nettet, hvorfor vi ikke tror på restriktioner.

Er du forælder og ønsker yderligere information om fritidsklubben, er du velkommen til at besøge os. Går dit barn i 3. – 6. klasse, vil du også løbende modtage informationer via mail.

Begge:

I dagligdagen har vi et bredt samarbejde og børnene besøger jævnligt hinanden på tværs af afdelingerne.

Herudover er der årligt planlagt 4 x 2 uger hvor der arbejdes med nogle bestemte temaer. Her deltager hele fritidstilbuddet.

Idræts SFO.

SFO’en på Kjellerup Skole er en certificeret idræts SFO. Det betyder at SFO’en har indgået et samarbejde med DGI og hermed blevet uddannet til at varetage rollen som formidlere af forskellige idræts og bevægelsesaktivieteter.

Som Idræts SFO er vores mål at skabe en aktivitet og bevægelse for børnene flere gange om ugen.

Vi har et godt samarbejde med lokale foreninger som frivilligt hjælper os med denne opgave.

Vær opmærksomme på at der på alle pladser er søskenderabat. Dvs. at hvis du har mere end et barn som passes i en offentlig institution, så vil den billigste plads være halv pris.

V. køb af et lille modul kan børnene komme i fritidsklubben hver tirsdag fra de får fri fra skole og indtil kl. 19.00 om aftenen. På disse dage vil der blive planlagt nogle gennemgående aktiviteter som børnene kan deltage i. På disse dage laver vi mad og spiser sammen.

V. køb af et stort modul kan børnene komme i fritidsklubben hver dag inkl. tirsdag aften.

Ligeledes kan børnene fra 4. årgang komme i fritidsklubben dagligt, også tirsdag aften.

HUSK:

Har I spørgsmål, eller er i bare nysgerrige, så er I altid velkomne til at komme på besøg eller kontakte os… Vi står gerne til rådighed for at svare på jeres spørgsmål.